به گزارش روابط عمومی جمعیت هلالاحمر استان آذربایجانشرقی، ارسلان اقدم، مدیر درمانگاه الماس شرق، اعلام کرد: این درمانگاه طی ۱۴ روز فعالیت، با افتخار به ارائه خدمات درمانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پرداخت و در این مدت، ۱۱ هزار و ۴۸۶ نفر از زائران ویزیت رایگان شدند که توسط پزشکان مجرب اعزامی از استان انجام گرفت.
وی با اشاره به گستره خدمات ارائه شده افزود: در بخش داروخانه، ۱۱ هزار و ۴۵۶ خدمت دارویی ارائه شد و خدمات پیراپزشکی شامل تزریقات، سرمتراپی، پانسمان، کنترل فشارخون، تست قندخون، جراحیهای سرپایی و بخیه، آتلبندی و سایر مراقبتهای درمانی به ۱۴ هزار و ۵۲۲ نفر از زائران ارائه گردید.
مدیر درمانگاه همچنین خاطرنشان کرد: ۱۰ نفر از بیماران نیازمند خدمات تخصصیتر نیز توسط آمبولانسهای جمعیت هلالاحمر به مرکز درمانی الحسین (ع) در شهر کربلا منتقل شدند.
ارسلان اقدم در پایان ضمن قدردانی از تلاش شبانهروزی تیم پزشکی و پرستاری اعزامیگفت: این مأموریت برونمرزی بار دیگر نشان داد که جمعیت هلالاحمر همواره در کنار مردم و زائران است و با تمام توان در عرصههای امدادی و درمانی حضوری مؤثر دارد. خستگی شیرین خدمت به زائران سیدالشهدا، بهترین پاداش برای همه اعضای تیم درمانگاه الماس شرق بود.