آذربایجان شرقی
امروز پنج شنبه  ۵ تير ۱۴۰۴

برگزاری کارگاه های تخصصی ویژه اعضای تیم سحر جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز

کارگاه های تخصصی ویژه اعضای تیم سحر توسط فرماندهان این تیم ها در سالن کنفرانس جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز برگزار شد. 
کارگاه‌های تخصصی ویژه اعضای تیم سحر توسط فرماندهان این تیم ها در سالن کنفرانس جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز برگزار شد. 
 
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز بهمن زارع سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز در راستای جذب امدادگران و تشکیل تیم های سحر (تیم حمایت های روانی در حوادث و بلایا) خبرداد:
 
 وی ادامه داد:  این عملکرد بسیار درخشان فرماندهان تیم های سحر، انگیزه ما را برای ساماندهی و تقویت این تیم ها در شهرستان مصمم تر نمود. لذا توجه جدی به تیم های سحر خواهیم داشت و کارگاه‌های تخصصی بعدی برای اعضای تیم های سحر برگزار خواهیم کرد که این کارگاه‌ها از جمله برنامه‌های جمعیت هلال احمر شهرستان تبریز برای تخصصی تر نمودن فعالیت های تیم های سحر می‌باشد.
 
وی افزود: ما سعی خواهیم کرد در آینده این برنامه را در  کانون‌های دانشجویی اجرا کنیم تا تیم متخصص در کانون‌ها و دانشگاه‌ها داشته باشیم تا در مواقع بروز حوادث و بحران‌ها وارد عمل شده و حمایت های روانی را از آسیب دیدگان بعمل آورند.

تصاویر

مشاهده ۲۶
/
۱۴۰۱/۰۶/۱۵- ۱۹:۰۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است